Félelem után szabadon könyv

Mikor aludtál egy igazán jót? Már megint idegesen és feszülten ébredsz? Eleged van az aggódásból, szorongásból és migrénből? Vess ennek véget!

Kidolgoztam egy egyszerű rendszert a félelmeid, szorongásod gyors feloldására.  Elhagytam a bonyolult, tudományos kifejezéseket és faék egyszerűséggel mutatom be, hogyan tudsz fizikai, érzelmi és gondolati szintű lazításokat elérni. Mindegyik típushoz hozok 8-10 féle, jól használható megoldást, hogy néhány perc alatt könnyedén lazíthass és elengedd a stresszes állapotokat.

Ahogy haladsz előre a könyvben, egyre könnyebben oldod fel a napi feszültségeket, megismerkedsz a kombinált hosszabb és ütősebb módszerekkel is. Lesz egy egyszerű stressz oldó terved.

A dolog egyszerű: csak azt hagyhatod igazán magad mögött, amit megtanultál, elsajátítottál, és ezzel magadévá tetted. Csak az fél az úszástól, aki nem tud úszni. Aki megtanult úszni, az a jövőben jó érzéssel, boldogan gondol az úszásra.

Milyennek látják az olvasók, ezt a könyvet?

Földes Judit – nyelvtanár, oktatási igazgató

Amikor először megpillantottam a könyvet, az volt az első gondolatom, hogy „Jaj de jó, milyen vékony, ezt hamar el tudom olvasni!”

Egyszerre gyakorlatias és egyszerű. Egy jól felépített anyag, a benne levő gyakorlatokat bárki könnyen el tudja végezni.

Szerencsére, a könyv olvasása során rájöttem, hogy amit megoldhatatlan, nagy problémának tartottam korábban, és ami miatt rengeteget stresszeltem magam, az nem is olyan vészes. A könyvben található módszerekkel a stresszhelyzetek megoldhatók, nem érdemes miattuk görcsölni.

Ajánlom annak, aki sok hasznos ötlettel akar gazdagodni, hogy igazán el tudjon indulni egy hatalmas cél, egy kevésbé stresszes élet felé.

Feszült és ideges vagy? Kimerültél? Bedepiztél? Itt az egyszerű megoldás!

Hetyéssy Tamás: Félelem után szabadon - könyv - stresszkezelés
Stresszoldó stratégiák

Tapasztalataim szerint mindenki szeret egyszerű és gyors megoldásokat találni.

Ezért dolgoztam ki ezt az egyénileg is egyszerűen használható stressz kezelési rendszert.

A könyv módszerei segítséget nyújtanak:

– feszültségek oldásában

– szorongások csökkentésében

– depresszió kezelésében

– alvásminőség javításában

– immunrendszer erősítésében

– általános jó közérzet megteremtésében

Őszinte lehetek?

A legtöbben mégis saját maguk ellenségei. Én sem tudok segíteni… hacsak nem akarod érteni egy kicsit jobban, hogy mi, miért történik körülötted!

Nos… Ismerős a helyzet?

Voltál már migrénes fejfájásig befeszülve?

Küzdöttél már idegkimerültségig?

Vannak akik környezetedben nagyon stresszesen élnek és ez kihat rád is?

Nyugi. Nem vagy egyedül, és van aki átvezet ezen a rögös úton, még ha Te most talán nem is hiszel abban, hogy valaha túllehetsz ezen.

Itt ez a gyakorlatias és egyszerű könyv, ami átsegít a kezdeti nehézségeken. A benne lévő gyakorlatokat bárki könnyen el tudja végezni. 

Egyre gyakoribbá válnak a stresszes életvitel problémái, de vannak, akik ezen már túlléptek...

Vargáné Herkó Krisztina, könyvelő, vállalkozó

Könyvről:

Nekem íródott. Tetszik a könyvben, hogy teljesen a magaménak érzem. Az egész életem egy küzdelem, szorongás, félelmek. Ha rám tör valamelyik, fel lapozom a könyvet, az is sokat segít ha olvasom. Vannak technikák amiket folyamatosan használok, pl.:a HA-légzés, meditálás, és persze ez a könyv.

Szeretem, köszönöm!

 

Ingyenes rövid stresszkezelő gyakorlat mp3-ról:

Naponta minimum 1 x használom. 2021. Márciusában a járvány miatt „maradj otthon” program volt. Felborult az addigi életvitelünk, megviselt bennünket. Két kamasz gyerekkel és Édesanyámmal minden nap délután ugyan abban az időben „találkoztunk”  egy Rövid relax erejéig, bele kapaszkodtunk és sokat segített feldolgozni a helyzetet.

Keidlné Hutóczki Szilvia, vállalkozó

 

Hogyan hagytam el életem hullámvölgyeit, Tamás stresszoldó stratégiáival?

 

13 éve masszőrként és kiropraktőrként dolgozom Szigetszentmiklóson, valamint az energiagyógyászattal is foglalkozom.

Nagyon tetszett Tamás könyve és meditációs anyaga. Életem hullámvölgyeit könnyebben áthidalhatom, a bennem felgyülemlő stressz oldásával. Saját használaton túl, vendégeimnek is szívesen ajánlom a könyvet!

Hozzám a legközelebb álló gyakorlatok a könyvből: az érzelmi oldások, a szeretet kiárasztása és elfogadása, valamint az újrateremtő technika.

Ha stresszes a munkád, az életed, vagy bármilyen frusztrációd, blokkod van, használd a  könyvet! Meglátod,  igazán tud segíteni.

Radics Mária, pénzügyi és számviteli előadó

Hetyéssy Tamás: Félelem után – szabadon című könyvét egy alapműnek tartom, amely a mindennapok sodró lendületében segít megoldani, illetve elengedni a problémákat. A stressz, mely átjárja mindennapjaimat akár kárt okozva saját magamnak (testi, lelki) illetve másoknak (család, barátok, munkatársak) kezelhetővé válik. A stressz nem egy egyoldalú folyamat, ezáltal az engem körülvevő világból áradó negatív hatások megoldásában és lezárásában is segítséget ad a könyv.

Minden olyan embernek, aki szeretne változtatni az életén saját maga miatt, szívből ajánlom, mert segítséget nyújt a könyv és mindenki megtalálhatja benne a számára a legjobb iránymutatást.

Számomra élethelyzettől, szituációtól és egy adott problémától függően adnak segítséget a könyvben leírt technikák. Nekem az egyik kedvenc technikám a nagy kimozgatások, melyet a mindennapokban rendszeresen használok, de vannak helyzetek, amikor a tér nem ad erre lehetőséget, de a könyvben erre is megvan a megoldás (pl.: légzés számlálás).

A könyv szerzőjét személyesen ismerhetem és bizalommal ajánlom mindenkinek, mert Ő számomra egy hiteles, nagy tudású Ember, akinek a szavai mögött mély és aprólékos kutatómunka és tudás van.

Polgár Jámbor Viktória
Pulszter Csaba
Hetyéssy Tamás: Félelem után szabadon - könyv - stresszkezelés
Stresszoldó stratégiák

Azt hittem segítségre van szükséged a stressz leküzdésére…

Most mégsem?

Ez is egy döntés… De biztos vállalod a következményét: lemondasz ezekről a hasznos módszerekről, amik segítenek megváltoztatni életed? Vagy mégsem?