Blog...

Hogyan vedd észre, hogy megszállt egy szellem? II. rész

Önbecsülés megerősítése, almos-bechtold-unsplash
Megszálló szellemek elengedése / Fotó: Unsplash

Engem hogyan szállt meg egy szellem? Korábban több munkahelyen is dolgoztam és két végén égettem a gyertyát… Nagyon kimerültem. Ekkor olyan környezetbe kerültem, ahol rám tapadt egy potyautas. Megszállt egy szellem. Olyan dolgokat kezdtem el mondani és olyan fellengzős modorban, ami egyáltalán nem jellemző rám. Ahogy beszélt a szám, nekem olyan volt, mintha kívülről szemlélném és hallgatnám mit mond a testrészem.

 Nagyon fura érzés volt. Korábban én ezt nem éltem így át, csak másoknál segítettem továbbléptetni ezeket a megszálló szellemeket, entitásokat. Ekkor elvégeztem egy megtisztító és energiaszint emelő szertartást és ismét önmagam lehettem teljes mértékben. Azóta külön figyelmet szentelek az entitások továbbléptetésére és az élők megsegítésére.

Mit lehet tenni, a megszálló szellemek eltávolításáért?

Ezek az entitások, szellemek, akik csapdába estek a fizikai világban, vagyis a magasabb létsík helyett, saját fizikai test nélkül élnek a földön, bizonyos frekvencián rezegnek. Ha találnak azon a frekvencián, vagy gyengébben rezgő embereket, meg tudják szállni. Ezek lehetnek jó, vagy rossz szándékúak. Ha jó szándékú a szellem, akkor akár egy komolyabb feltöltődés és spirituális tevékenység, mint az ima, vagy hangtál meditáció és könyörgés is segíthet neki eltávozni, itt nem feltétlen tovább lépésről van szó magasabb síkra, csak elhagyja a megszállottat.

Ha félelem, szorongás, akár öngyilkos hajlam és rossz szándék van az entitásban, akkor már egy komolyabb segítőt kell keresni, aki jártas a hipnózisban, az energiakezelésekben és a megszabadításban. Előfordulhat, hogy pszichiátriára kerül az illető és bizonyos gyógyszerek hatására rezgése tovább eshet, ami még több éhes szellem célpontjává teheti.

Hipnózisban kapcsolatba lehet lépni úgy a szellemekkel, hogy meg lehet győzni őket, távozzanak a fizikai világból. Az energiákkal pedig rezgésszámát meg tudja a segítő emelni önnek, hogy véletlen se térhessenek vissza az entitások önhöz, valamint mások se tudják átvenni az eltávozottak helyét. A segítő szakember, az entitásokat átvezeti magasabb létsíkra.

Egyik alkalommal egy fiatal pár érkezett hozzám, ahol a hölgyet anyja szelleme uralta időszakosan. Amikor az idős nő volt jelen, még a fiatal lány hangja is egy idős nőjén szólt. Nagyon akaratos és makacs szellem volt, aki akár a lánya életét is hajlandó lett volna feláldozni célja eléréséért. Elsőre csak meggyengíteni tudtam a szellemet, a lánya megerősítésével és a következő találkozáskor sikerült felszabadítanom teljesen a lányt anyja szellemétől. A második alkalommal, amikor a megbeszélt időpontra közeledtek az autóval Szigetszentmiklóshoz, a megszálló szellem anyuka, minden ürügyet és zsarolást kitalált a lány párja irányába, hogy ne hozza el hozzám a lányt. Szerencsére eljutottak hozzám és végérvényesen távozásra késztettem a szellemet. A lány nagyon boldog volt. Mintha eddig víz alatt lenyomva tartották volna, ahonnét ismét felbukkant és tiszta levegőt szívhat, saját akarattal.

Van néhány speciális eset is, amit most itt nem részleteztem, de ha más dimenzióból érkező megszálló szellemről van szó, ott már egy nagyon speciális szertartásra van szükség.    

Amennyiben az itt olvasottak alapján feltámadt önben a gyanú, hogy szellemi megszállottság áldozata lehet, keressen fel bátran, hogy azt az életet élhesse, amit ön szeretne, úgy ahogyan ön akarja!

Ajánlott irodalom: Dr. Edith Fiare: Nyugtalan holtak