Blog...

Reinkarnáció okozta problémák oldása

Nagyon sok olyan technika létezik, mely hatására a jelen életbeli múltba, vagy  egy elmúlt életbe lehet visszamenni.  Vannak olyanok, amik már ősidők óta rendelkezésünkre állnak és vannak újabb technikák is. A régi módszerek során monoton éneklést, táncot, vagy tudatmódosító szereket alkalmaznak. Mindben az a közös, hogy transz állapotot idéznek elő használatuk során.

Milyen a transz állapot?

Transz állapotban máshogy érzékeljük az idő múlását, szinte annyira lelassul, hogy nem is létezik. Ilyenkor hozzá lehet férni emlékekhez, korábbi életek során megtanult tudáshoz, jelenlegi életben gyökerező falakat le lehet dönteni.

Reinkarnációs okok feltárása

A monoton éneklés, cintányér, vagy afrikai törzsi dob hangja más lélekállapotba emel bennünket. A hangok, az illatok, az érintések ugyanúgy előhozhatnak bizonyos emlékeket, mint a helyszínek, vagy egyes emberek. A manapság használt módszerek inkább a hangok és érzetek kombinációját használják fel a transz állapot eléréséhez.

Öt módszer a reinkarnációs problémák oldására:

1, Irányított képzelet: Itt egy mély relaxációs állapot elérése után, a fantázia aktiválásán keresztül lehet eljutni az előző életekbe. A segítő jól megválasztott kérdései támogatják, átsegítik az utazót a nehézségeken. Itt nagyrészt a folyamat irányítása az utazónál marad. A megfelelő előkészítés és gyakorlás fokozhatja a gyakorlat sikerességét.

2, Sámáni utazás: Itt lehetőség van választani, hogy az utazó saját maga akarja átélni a reinkarnációs utazást, vagy az utazó nevében a segítő utazza meg. Itt használhatnak tudatmódosító szereket, illatokat, hangokat, hangszereket, mozgást, érintést. Ha egy felkészült segítő végzi az utazást, gyakran óriási a változási lehetőség.

3, Hipnotikus transz:  A hipnózis során a tudatalattival lehet dolgozni, ami azt jelenti, hogy a mindennapos tudatosság alatt rejtőző, minden emléket számon tartó elmével. A tudatalatti nagy befolyással bír az utazóra, így nagyfokú problémamegoldó, gyógyító ereje is van. A hipnotikus transzban utazót átvezetik abba az idősíkba, ahol a problémája felmerült, vagy abba az eseménykörbe, ahol ez az utazóval korábban megtörtént. A folyamatot a segítő irányítja és ezt nem engedi ki a kezéből. A hipnotikus transzban megélt előző élet összes érzelmét, fájdalmát és örömét megtapasztalja az utazó. Ha a segítő, gyógyító és átformáló technikákat is tud alkalmazni, az élmény változást előidéző értéke megnő, hatása tartósabb  lesz.

4, Lélek visszanyerése: Van olyan eset, mikor a lélek egy része „ott ragad” egy megelőző életben, vagy jelen életben a múltban.  Itt is lehetőség van választani, hogy a segítő, vagy az utazó hozza vissza a lélekdarabot. Ezután a visszanyert lélekdarabot bele lehet illeszteni a jelenlegi életébe.  Ha a segítő végzi az utazást, a reinkarnációs probléma feloldás értéke óriási lehet.

5, Előző életes utazás:  Ennél a módszernél saját élményként éli meg az utazó előző életét, vagy életeit, a segítő irányítása alapján. Itt a cél, a jelen élet blokkjainak oldása, esetleges hiányok felülírása, új megküzdési módszerek és tudások áthozatala az utazó jelen életébe. A segítő minél jobban felkészíti az utazót, annál nagyobb a reinkarnációs fejlődés és átalakulás élménye.

Hogyan történik a felkészülés ideális esetben?

Saját tapasztalatom, hogy bármilyen reinkarnációs technikát is alkalmaz a segítő, fontos az utazó jelen életbeli kisebb blokkjainak, szorongásainak, félelmeinek oldása, ami könnyebb energia áramlást eredményez az utazás során. Valamint a kölcsönös ráhangolódás, a bizalom is segít a terápiás élmény megélésénél. Ha az utazó a jelen életében a körülményekhez képest „jól” van, akkor érdemes belekezdeni a reinkarnációs technikába. Nem tudhatja senki előre, milyen traumát kell esetlegesen megélnie az utazónak, a reinkarnációs program során. Ezért érdemes egy jól felkészült, több órás saját élménnyel és másokat is sokszor utaztatott tapasztalt segítőt választani.

Az utazáshoz kipihent szervezet, tiszta tudatállapot, nyugodt környezet és „rohanás” mentes időpont szükséges, mivel a „nagy időben” máshogy telik az idő, valamint hagyni kell időt a nyugodt visszatérésre, megbeszélésre.

Mindenkinek ajánlom nagy szeretettel a reinkarnációs probléma feloldásokat, mivel döbbenetes erejű katarzist lehet vele megélni, életét mindenki máshogy látja ez után az élmény után. Kiderül, mi az, ami fontos az életben, hogy érdemes élni az életet ezután…