Rólam

Könnyen tanulható és alkalmazható módszereket tanítok, azoknak az egészséges, de problémákkal küzdő embereknek, akik teljes és boldog életet akarnak élni.

Mivel küzdesz mostanában? 

Vannak olyan problémáid, amiket egyedül már nem tudsz megoldani, felemésztik energiáid, de egy segítővel ez a folyamat hamarabb lezáródhat?!  „De hogyan működik ez? ” – kérdezheted teljesen jogosan

Egyre gyakoribbá váltak a stresszel életvitel problémái 

Manapság már mindenki ismeri a stresszt, a vele járó félelmet és aggódást. A COVID-19 vírus és a média mindenkire hatással volt.

Szorongató bezártság érzéssel, alvászavarokkal, kimerültséggel, koncentrációs problémákkal nehezen lehet boldog és kiegyensúlyozott életet élni. Minél több gond kerül elő, annál több lesz a feszültség, ami kihat kapcsolataidra is. Ez egyre mélyebbre visz. De van rá több stressz oldó stratégia, hogy kikerülj ebből az ördögi körből. 

Nézd meg, mennyire vagy stresszes!

A  megnövekedett információ áradat folyamatos nyomon követése, megfelelni az állandó elvárásoknak, hogy „folyton toppon legyél”, a kevés elismerés, felőrli az idegeket, ha nem tudsz időnként pihenni, lazítani.

Miért érdemes rám hallgatni?

Az Erő forrás alternatív gyógyászatot azért hoztam létre, hogy segítsem és támogassam az egészséges, de problémákkal, nehézségekkel küzdő embereket.

Segítő szakemberként, több mint 20 év tapasztalattal, ismerem a keleti és nyugati gyógymódokat, melyekkel hatékonyan tudom támogatni, a hozzám forduló klienseket, életük és egészségük megváltoztatásában.

Előfordul, hogy vannak olyan problémák, amik például a nyugati orvoslás kereteibe nem férnek bele, de jelentős feszültséget és problémát okoznak a kliensek életében. Ekkor a keleti módszerek bevonása rendkívül áldásos megoldás.

1998. óta foglalkozom az  energetika több ágával. Dr. Marton Viktor és Marton Ildikó pszichoterapeuta,  hipnoterapeuta NGH, KHE képzési keretein belül sajátítottam el a hipnózis módszert. Másod diplomám a SOTE Addiktológiai konzultáns képzésén szereztem. Gyakorlatot Dr. Ferencz Csaba pszichiáter  főorvos vezetése alatt a szolnoki Hetényi Géza kórház II. Pszichiátriai osztályán, valamint Budapesten a Dr. Takács Gáspár pszichiáter főorvos vezette OPNI Addiktologiai osztályán, a törökszentmiklósi Pszichiátriai Betegek Otthonában Balogh Irma irányítása alatt és a Szalóki Miklós igazgatása alatt álló újszászi Pszichiátria és Szenvedélybetegek Otthonában („Kastély Otthon”) szereztem.

Hetyéssy Tamás - céltudatos élet
Hetyéssy Tamás stresszoldó tréner, konzultáns

Írtam egy könyvet stresszoldó stratégiákról

Hetyéssy Tamás: Félelem után szabadon - könyv - stresszkezelés
Stresszoldó stratégiák

Egyszerű, könnyen használható feszültségoldásokat tanítok benne, miként építheted be stresszel, félelmekkel és idegeskedésekkel terhelt életedbe.

A könyvet úgy készítettem, hogy mindenki számára érthető legyen. Így egy 6. osztályos tanuló is könnyen megértheti. Ahogy haladsz előre az olvasással, a könnyű 1-2 perces gyakorlatoktól haladsz a kombinált és egyre hosszabb időt igénylő stresszoldó stratégiák felé.

Vannak gondolatokat elengedő, érzéseket feloldó és fizikai testet lazító feszültség oldások. Ezekből 8-10 féle került leírásra, hogy számodra a leginkább megfelelőt tudd használni és alkalmazni hétköznapjaidban.

„Ne lepődj meg, ha ugyanúgy csinálod, mint korábban, továbbra is ugyanazokat az eredményeket fogod kapni” – Jim Rohn

Szeretnéd jobban kezelni a stresszt?

Készítettem egy 15 perces stresszkezelő hanganyagot,

amit most ingyen letölthetsz.

Készítettem  neked egy céltudatos élet meditációs Cd csomagot.

Ezek a meditációk hatékonyan segítenek téged a napi stressz leküzdésében és belső békéd megteremtésében.

A gyakorlatok fél órába beleférnek, egyaránt hasznos kezdőnek és haladónak is.

Három különböző stílust képviselnek.

  1.  Titkok temploma meditáció. Keleti stílusú zenei háttérrel, gyors fizikai és szellemi ellazulást segít elő, belső erődet megerősítve.
  2. Tökéletes egység meditáció. A természet hangjaival könnyedén ellazulsz, miközben ősi spirituális kapcsolatot alakítasz ki a Földanyával és a Mindenséggel. Megéled a gyakorlattal belső boldogságodat, teljességedet.
  3. Rózsa misztika meditáció. Itt a természet hangjaira ellazulva, a feleslegesen cipelt terheidet elengedheted és feloldódhatsz.

Mindhárom meditáció segít azzá az emberré válni, aki lenni szeretnél.

titkok temploma meditációs CD - Hetyéssy Tamás
Titkok temploma meditáció
Tökéletes Egység meditáció
rózsa misztika meditációs CD - Hetyéssy Tamás
Rózsa misztika meditáció

Klienseimet meg szoktam kérni, hogy írjanak tapasztalataikról, amiket itt a honlapon is bemutathatok. Az Erő forrásban végzett munka eredményeiről, változtató hatásáról így tudnak leginkább beszámolni. Ezekből most néhányat közreadok.

Bökönyi Csilla
Sokáig bizonytalan voltam az alternatív gyógyászattal kapcsolatban, de az általam hallott dolgok meggyőztek róla, hogy érdemes megfogadnom a tanácsokat és kipróbálnom a gyógyászat e módját is. - Bökönyi Csilla
Kalános Éva
Hasonló életszemléletet tapasztaltam. Kimondhatom amit gondolok. Jó a hangulat. Jó az irány. Gondolataimban, ötleteimben megerősítést kaptam. - Kalános Éva
Birkás Evelin
Államvizsga előtt voltam Tamásnál. Nagyon jól éreztem magam. Feltöltődést kaptam és mintha egy kicsit visszakaptam volna önmagam. - Birkás Evelin