Tanfolyamok

Hogyan élj eredményes és teljes életet?

Minden ember életében jönnek olyan élethelyzetek, amit az aktuális ismereteivel, korábbról hozott „megoldókulcsával” már nem képes megfelelően kezelni. Ezek a tanulási folyamatok az életproblémák. Minden ilyen keresési folyamat küzdelemmel, hol fájdalommal, hol félelemmel, kételyekkel együtt jár. Az életproblémára a megoldás megtalálása különböző ideig tarthat, ez alatt az élethelyzet feszültségét viselni kell.

Míg az utat be nem járja az ember, addig jöhetnek „zsákutcák”, ahonnan vissza kell lépni a korábbi biztos pontig és új úton kell elindulni, hogy célba érjen.

A szellemi fejlődés egyik legértékesebb küzdelme, míg az ember élete során súlyos külső és belső akadályokon átjutva fejlődik, vagy ha nem oldja meg ezen akadályokat, szenved. A problémákban rejlő ellentétek feszültségei vagy széttépnek, vagy fejlődésre késztetnek.

A megoldás lényege az ellentétek összerendezése, integrálása. Az életprobléma megoldását a fenyegető idegenből a segítő barátiba, vagy a kuszából a rendezettbe való átmenetként élheti meg. Ilyenkor életét értelmesnek érzi és belső békéje, harmónia érzete, boldogsága növekszik. 

Ha az életfeladat, életprobléma megoldásához külső segítő tanácsát kéri az ember, hatékony módszerek és lehetőségek állnak rendelkezésre. Ezek lehetnek ősidők óta alkalmazott, vagy modern technikák. Segítő bevonásával egy – egy elakadási folyamat sokkal gyorsabban feloldható, megérthető, átalakítható

Az életproblémák feltárják az egyén számára fontos értékek és minőségek lehetőségeit, amiből mindenki maga desztillálja ki önmaga számára, a helyes utat, az értelmes életet. Ha ehhez egy segítő mentort választ, hatalmas lépésekkel haladhat célja felé.

Milyen tanfolyamok segíthetnek egészségesebb és teljesebb életet élni?

Prána egészségmegőrző tanfolyamok

Relaxációs, vagy Meditációs alaptanfolyam

Megszabadulsz fájdalmaktól, szorongásoktól, félelmektől,  az önfejlesztő tanfolyamokon. Kis létszámú képzések keretében, harmonikus környezetben, tanfolyami jegyzeteket tartalmazó anyagok is átadásra kerülnek.

A képzés során betekintést kapsz a relaxáció kellemes érzésébe, a meditációk csodálatos világába, az energiák feltöltő erejébe és a Mindenség csodálatos lehetőségeibe.

A relaxáció a meditáció bevezető szakasza, a teljes ellazulást lehet itt megtanulni. A fizikai, érzelmi és mentális kikapcsolódást. A relaxáció hatására a test gyorsan regenerálódik, pihen. 20 perc relaxáció, akár két óra alvásnak is megfelelhet.

A Meditációs alaptanfolyam a relaxált állapot utáni rengeteg fejlesztő, gyógyító, teremtő és felismeréseket hordozó gyakorlatot tartalmaz. Képzési jegyzet mindkét tanfolyamhoz jár.

Célom, hogy a tanfolyami programok által fittebb, energikusabb, nyugodtabb, egészségesebb és céltudatosabb életet élhessen.