Blog...

Hogyan éld azt az életet, amit szeretnél?

„Nézz meg egy embert – ott térdel a körülmények előtt. Nézz meg egy varázslót – ott térdelnek előtte a körülmények.” /Duncan Shelley/

Az önbecsülés és önértékelés erejét, a megtett tanulási út befolyásolja. Ehhez sok gyakorlás és elengedés szükséges, de egy jó segítővel és támogató munkával kialakítható. Így azt az életet tudod élni, amit Te akarsz, nem amit rád kényszerítenek a körülmények.

Önbecsülés megerősítése, almos-bechtold-unsplash
Legyél varázsló! – Éld azt az életet, amit szeretnél

Hogyan változtass önbecsüléseden és boldogságodon?

Egy varázsló felismeri, hogy a betegség, a szenvedés, a hiány, a fájdalom és a probléma csak az élet játéknak a szeretetteljes utalása. Ezek a nehézségek lehetőséget kínálnak fel számodra, hogy elégedett, boldog, örömmel teli, egészséges és teljes lehessen életed.

A mágus felismeri, hogy a változás az elengedéssel kezdődik. Szabadulj meg felesleges rabláncaidtól, melyeket régi beidegződéseid, elképzeléseid, hiteid okoznak. Ide tartoznak a túlhaladott programok, helyzetek és kapcsolatok. Engedd el a múltat. Miért terheled magad olyannal, ami már az aktualitását vesztette? Ez a megszabadulás nem jelenti azt, hogy mindentől elzárkózol, ami eddig volt, hanem csak azt, hogy más, aktuális dolgok felé kell fordulnod. Ezzel önértékelésed és önbecsülésed is meg fog nőni, erősödni.

Negatív rokonokkal mit csinálj?

Most mondhatod, hogy negatív rokonaiddal mit csinálj?! Ha lecsökkented a negatív és visszahúzó hatásukat, valamint megnöveled az új és előremutató pozitív kapcsolataid. E közben teremtő meditációkat végzel, nos ezeknek kell többnek lennie. Nem egyszerű, de én is így teszem, így önbizalmam és önértékelésem nő. Működik.

A mágus amit megél, az az ő saját meggyőződésének lenyomata. Kinek – kinek a hite szerint adatik meg minden. Bevonzhatod életedbe a megfelelő eseményeket önbecsülésed növeléséhez, és mindazt távol tarthatod, ami nem megfelelő. Ha a megfelelő magokat veted el, akkor az aratás is rendben lesz. Az élet nem követ el hibákat, csak azt kapod, amit okoztál, nem többet és nem kevesebbet. A visszhang sem azt kiáltja vissza, amit te kiáltottál. 

A mágus az eseményeket lehetőségként fogja fel, hogy még jobban csinálja, vagy neki még megfelelőbbre formálja az életét.

A mágus tudja, hogy a sikert mindenképp eléri, ha a szándéka és az ok összecseng. A kudarcok csak üzenetek, hova kell még egy szándékkal egybecsengő okot elhelyezni.

A mágus azért nyer, mert meg van győződve róla, hogy győz. Ez a tudás, hit és bizalom, ami önbizalmadat erősíti, erőt, bátorságot és kitartást ad neked.

Ahogy mágussá válsz, felismered teremtő erődet, így megszűnnek korlátaid, és a világ összes korlátja kidől előtted. Nincsenek vetélytársak, sem ellenfelek, csak tanítók.

Ahogy a mágus útját járod, minden élethelyzet értékessé válik, még ha első ránézésre nem is annak látszik. Viharok mindig vannak, de ezek csak arra jók, hogy még erősebbé tegyenek téged és megerősítsék önbizalmad, önbecsülésed, hogy azzá válj, akivé válni szeretnél, és azt az életet éld, amelyiket szeretnéd. 

Hogyan legyél életed varázslója? Hogyan növeld meg önbizalmad, önbecsülésed?